Projecten

Wicked light by ANNY& Esmé

We’ve got skills!

De designers van ANNY& kunnen goed ontwerpen. Onze ambachtsmensen zijn héél goed in het maken. Samen maken we prachtige en eigenzinnige interieurproducten! Gebaseerd op oude ambachten, maar in een fris, nieuw jasje gestoken. Allemaal met de hand en met plezier gemaakt, zodat ze een leven (of nog langer!) mee gaan. Dat is ANNY&.

Het verhaal

ANNY& is nieuwsgierig, bewust & creatief. We willen graag de wereld om ons heen een beetje leuker maken en dat doen wij onder andere door interieurproducten te ontwerpen. We vinden het heel mooi en belangrijk dat mensen (nog) weten hoe iets gemaakt wordt. Die ervaring gebruiken we dan ook graag om samen iets nieuws te maken. Gebaseerd op het ambacht, maar in een nieuw en fris jasje gestoken! De kern van het ambacht wordt gebruikt, maar dan op onze manier toegepast. De samenwerking & uitwisseling van kennis, ideeën en inspiratie is voor ons erg belangrijk.

ANNY& Esmé

Large wicked light

Vlechtwerk is heel mooi, zeker als je het op een moderne manier toepast! ANNY& Esmé Hofman hebben samen een techniek gevonden die een mooie combinatie van open en dicht vlechtwerk geeft. Op deze manier maken licht en schaduw een prachtig patroon! De combinatie van het traditionele vlechtwerk en de moderne vorm zorgt voor een spannend nieuw product. De lamp is geheel met de hand van wilgenschenen gevlochten.

Small wicked light

Recent hebben we een kleinere variant, ‘small wicked light by Esmé’ ontworpen. Deze lamp bestaat uit een kleine basislamp die je kan aanvullen met drie verschillende deksels, die allemaal in een ander patroon gevlochten zijn. Zo kan je zelf bepalen wat voor een patroon, en dus schaduw, je kiest. Je kan ze natuurlijk ook afwisselen.


(artikelen)
 1. DH9
 2. ILAVY
 3. De Bloemenier
 4. Crossing Parallels
 5. Alicia Minnaard
 6. LJOCHTSTILL
 7. Projecten
 8. AD HOC
 9. Asha Swillens
 10. Scarred Vessels
 11. Ubuntu
 12. Improvisaties op locaties
 13. Chair no. 14
 14. Harmen Brethouwer
 15. Pollinators Paradise
 16. Raw Essence
 17. Trade Union
 18. SNURK
 19. Scholten & Baijings
 20. Woven Willow voor te

(internet)