Draumr

Draumr is gestart om jou, als liefhebber van een interieur met een verhaal, samen te brengen met echte ambachtslieden die handgemaakte items maken die je interieur verrijken. Niet alleen verrijken qua uitstraling, fabricagewijze of materiaal, maar juist verrijken met het verhaal dat deze makers je willen vertellen. Dat doen we door een selectie van ambachtsmensen toe te laten tot Draumr. We kunnen je vertellen dat we steeds meer interessant ambachtslieden tot de Draumr community mogen verwelkomen.

Draumr l Foto: Draumr

Community

Draumr is een community waarbij we mensen met liefde voor uitzonderlijke handgemaakte items bij elkaar brengen.
Draumr biedt producten met een verhaal We zijn stuk voor stuk mensen die oog hebben voor kwaliteit, voor vakmanschap, voor producten met een verhaal. En dat verhaal zit hem deels in het maak proces van de makers. Zij maken niet zomaar producten, zij maken unieke, uitzonderlijke items die het verhaal vertellen dat zij in hun hoofd hebben.
Neem de Camouflage Kast van Chris Ruhe. Kasten die geïnspireerd zijn op, en een weerspiegeling zijn van het zandpatroon op het strand. De speciale ribbelstructuur wordt verkregen door de verschillende lagen berkenmultiplex zorgvuldig bloot te leggen, waardoor dit basisbouwmateriaal een poëtische weerspiegeling van de kust wordt. Geen kast is hetzelfde net zoals op het strand geen dag hetzelfde is.

Reis naar duurzaamheid

Maar bij Draumr zijn we ook bezig met de duurzame samenstelling van het maakproces. Dit is echter wel een reis die we aan het maken zijn. Sommige processen zijn nog niet duurzaam genoeg. Maar dit heeft wel onze aandacht.
Wat we vooral bedoelen met duurzaam is dat de producten tijdloos zijn en deze zullen jarenlang in je interieur staan en daarna ook nog lang zullen bestaan,.Zo hoef je dus minder te kopen en dat is altijd goed voor de wereld. Bovendien wordt de productie lokaal uitgevoerd en komen de producten niet van ver. Dit scheelt in transport. Tenslotte zijn wij altijd voornemens om duurzame relaties aan te gaan met zowel onze makers als onze afnemers.

www.draumr.nl